Rólunk

Bemutatkozik az LCNG-Fuel Kft.

Üzemanyag- és Ipari Technológia Mesterfokon!

Az LCNG-Fuel Kft. ipari gépészeti- és üzemanyagtechnológia rendszerek tervezésével, létesítésével, valamint az alternatív üzemanyagokon belül a különböző gázüzemekkel kapcsolatos tervezési, építési, üzemeltetési-karbantartási és tanácsadási feladatokat végez. Cégünk munkáit fővállalkozásban, vagy az egyes munkarészek szakági tervezőjeként, kivitelezőjeként végzi.

Szakembereink az ipari folyadék- és gázellátó rendszerek, üzemanyagtechnológia, cső- és tartálytechnológiai projektek területén több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Teljeskörűen végezzük és koordináljuk tervezési- és kivitelezési munkáinkat, a szükséges eszközök, gépek specifikálását és beszerzését, valamint a hatósági eljárások folyamatait.

Magyarországon egyedülálló tapasztalattal rendelkezünk a sűrített földgáz, azaz a CNG ellátó rendszerek szakterületén. Az országban található közforgalmú töltőállomások nagy többségének megvalósítását cégünk bonyolította (Budapest, Vecsés, Kaposvár, Miskolc, Szeged). A közszolgáltatási feladatokat ellátó autóbuszok, illetve hulladékgyűjtő járművek számára üzemi töltőállomásokat létesítettünk már Budapesten két helyszínen, Miskolcon és Kaposváron. Az új beruházások bonyolítása mellett a meglévő CNG töltőállomások ütemezett karbantartási és eseti hibaelhárítási munkáit is évek óta sikeresen végezzük. Tudjon meg többet már megvalósult sikeres projektjeinkről.

Cégünk kizárólagos magyarországi forgalmazója az ADR és T-PED minősített CNG szállítására alkalmas konténeregységeknek, kiemelt forgalmazója CNG és LPG kútoszlopoknak, valamint partnerünkkel együttműködve földgáz sűrítő – CNG kompresszor – készülékeknek. A forgalmazott termékeinkről bővebben itt olvashat.

A társaság szolgáltatási és építési tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít a minőségre a vevői igények és gazdaságossági szempontok alapján, továbbá a vonatkozó jogszabályokra és műszaki biztonságra, valamint a környezetvédelmi, munkavédelmi előírásokra.

A tevékenységi köreinkhez a vonatkozó jogszabályok által meghatározott tanúsítványokkal és jogosultságokkal rendelkezünk.

Az LCNG-Fuel Kft. eddigi eredményei

Ezek vagyunk mi, számokban kifejezve

Sikeres Projekt

Év Tapasztalat

Termékcsalád

Szolgáltatásaink

Alternatív Üzemanyagok

LPG, CNG, LCNG, LNG töltőállomások és ellátórendszerek tervezése, kivitelezése, karbantartása és a kapcsolódó hatósági eljárások bonyolítása.

Kimérő Szerkezetek

CNG és LNG kimérő szerkezetek (kútoszlopok) telepítése, kútoszlopok évenkénti hitelesítésének elvégzése.

Irányítástechnika

Üzemanyag töltőállomások, informatikai rendszerének telepítése, karbantartása, fejlesztése. Tankoló automaták telepítése és illesztése meglévő monitoring- és kasszarendszerekhez. Gépfelügyelet, távoli elérés és diagnosztikai rendszerek létrehozása.

Technológiai Szerelés

Gépészeti és villamos technológiai szerelési munkák, épületgépészeti munkák végzése. Víz-, gáz-, levegőellátó rendszerek kivitelezése.

Hegesztett Szerkezetek Gyártása

Tartályparki kezelőpódiumok, lépcsők, létrák, korlátok, gépalapok, kármentők, valamint különböző csőtartó szerkezetek helyszíni és műhelyben történő gyártása, felületkezelése.

Projektvezetés

Projektkoordinálás, műszaki vezetés, műszaki szakértői feladatok, szaktanácsadási szolgáltatások, műszaki projektek teljes körű bonyolítása.

Üzemanyagellátó Rendszerek

Gyári, telephelyi üzemanyagellátó rendszerek építése, fejlesztése. Meglévő töltőállomások gépészeti rendszereinek karbantartása.

Tartálytechnika

Veszélyes folyadékok tárolótartályainak helyszíni technológiai szerelése, javítása, átalakítása, és tisztítása. A tartályokon a szivárgásvizsgálatok és időszakos ellenőrző vizsgálatok elvégzése. A technológiai munkákhoz kapcsolódó tervek elkészítése és a hatósági eljárások bonyolítása.

Tervezés és Engedélyeztetés

Elsősorban üzemanyag- és gáztechnológiai munkák szakági tervezése, engedélyeztetése. Komplett töltőállomások és összetett rendszerek generáltervezése és hatósági engedélyeztetése.

Miért az LCNG-Fuel Kft. a legjobb választás?

Sokéves szakmai tapasztalat.

Piacvezető pozíció a gázüzemű közlekedést biztosító töltőrendszerek területén.

Országos szerviz- és karbantartási szolgáltatás, gyors hibaelhárítás.

Teljes körű projekt lebonyolítás, egy kézből.

Minőségi termékek forgalmazása, rövid gyártási idők.

Versenyképes ár.

Tanúsítványaink

Tevékenységi köreinkhez a jogszabályok által meghatározott tanúsítványokkal rendelkezünk.

Hegesztett szerkezetek

Cégünk szerepel a 8/2018 (VIII. 17.) ITM rendelet szerinti ömlesztőhegesztési tevékenységet végző cégek nyilvántartásában.
A jogszabályban meghatározottak szerint tanúsított hegesztéstechnológiával nyomástartó berendezések, rendszerek, ipari csővezetékek, éghető folyadék és olvadék tárolótartályok hegesztett szerkezetein végzünk szerelési, átalakítási, javítási munkákat.

Tartálytechnika

A nyomástartó edénynek nem minősülő veszélyes folyadékok, vagy olvadékok tárolótartályain és berendezésein cégünk jogosult elvégezni az 1/2016 (I. 5.) NGM rendelet előírásai szerint a helyszíni technológiai szerelési, tisztítási, javítási, átalakítási munkákat és időszakos ellenőrző vizsgálatokat.

Minőségirányítás

A műszaki tevékenységeink végzésére való alkalmasságot a TÜV Rheinland InterCert Kft. az előírásoknak megfelelően évente felülvizsgálja és tanúsítja.
Az LCNG-Fuel Kft. elkötelezett a kiemelkedő színvonalú és minőségű szolgáltatások nyújtásában, így tevékenységét az ISO 9001:2015 szabvány szerint szervezi és szabályozza.